Meubels van mango

Bij CS Interiors kunt u meubels van mangohout bestellen. Dankzij de unieke textuur van magohout hebben onze meubels van mango een kenmerkende uitstraling. De warme tint van mangohout wordt gecombineerd met industrieel ogend staal. Kijk op onze website voor de meubels die wij aanbieden.

Warm en industrieel 
Omdat wij voor onze meubels mangohout gebruiken, hebben deze een bijzondere uitstraling. De combinatie van mangohout en staal geeft een moderne look. Vaak ogen industriële, stalen meubels vrij kil. Maar dankzij het mangohout hebben onze meubels een warme uitstraling. Onze designer meubels worden gekenmerkt door een moderne, maar warme stijl.

Terugbelverzoek

De unieke uitstraling van mangohout

De meubels van mango van CS interiors zijn handgemaakt. U bent daarom verzekerd van kwaliteit. Daarbij maken we gebruik van duurzaam materiaal. Mangohout is hardhout. Maar omdat deze boomsoort relatief snel groeit, is het duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere typen hardhout waarbij het tientallen jaren kan duren voordat deze zijn volgroeid, is de mangoboom al na 15 jaar volgroeid. Daarnaast wordt de boom niet alleen voor hout gebruikt. Uiteraard kunnen ook veel vruchten worden geoogst.

De textuur van mangohout is niet te vergelijken met andere houtsoorten. De unieke patronen van deze houtsoort zorgen voor stijlvolle meubels. De bijzondere textuur van mangohout geeft onze moderne designer meubels een warme tint. Dit type hout heeft niet alleen esthetische voordelen. Want ook is mangohout zeer sterk. Hierdoor zullen onze meubels niet snel slijten.

meubels van mango
meubels van mango

Meubels van mango voor een industriële inrichting

Bij CS Interiors kunt u diverse meubels van mango bestellen. Mangohout kan verschillende typen meubels een bijzondere uitstraling geven. Wij bieden u bijvoorbeeld salon-, wand-, en bijzettafels aan. Maar ook kunt u bij ons terecht voor boekenkasten en dressoirs. Daarnaast geven wij ook tv-meubels een unieke uitstraling dankzij mangohout. Deze meubels zijn zeer geschikt voor een industriële inrichting. Onze meubels zijn met zorg geproduceerd. Zowel functionaliteit als esthetiek staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze handgemaakte designer meubels van mango krijgt uw woning een industriële, maar warme uitstraling.

Persoonlijk advies

Wilt u uw woning een unieke uitstraling geven? CS Interiors biedt u meubels van mango aan. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Zo kunt u van onze expertise profiteren om de inrichting van uw woning van de kenmerkende look van mangohout te voorzien. Om u op maat te kunnen adviseren, kunt u ons foto’s en videos sturen van uw huidige inrichting. Dan zullen wij samen met u kijken hoe wij uw woning het beste kan inrichten met onze desiger meubels.

Contactformulier