Design bijzettafel

Zoekt u een mooie design bijzettafel? Bij CS Interiors kunt u terecht voor designer meubels van mangohout. Een meubel van mangohout kan uw zithoek een elegante uitstraling geven. We combineren de warme tint van mangohout met industrieel staal. Hiermee geven wij onze moderne meubels een unieke uitstraling.

Een elegante zithoek
Als u graag een elegante zithoek wil inrichten, bent u bij ons aan het juiste adres. Een design bijzettafel kan een mooie toevoeging zijn aan uw zithoek. Onze handgemaakte bijzettafels zijn gemaakt van mangohout. De warme tint van dit type hout geeft in combinatie met industrieel staal een moderne look. Deze houtsoort kent een unieke textuur. De patronen van mangohout zijn niet te vergelijken met andere houtsoorten. Met onze design bijzettafel van mangohout creëer je een warme, industriële zithoek.

Terugbelverzoek

Duurzaam hardhout

Mangohout is hardhout. Maar in tegenstelling tot andere soorten hardhout is een mangoboom al na 15 jaar volgroeid. Dit maakt dat het een vrij duurzame houtsoort is. Daarnaast kunnen er veel vruchten worden geoogst. Daarnaast is mangohout zeer sterk. Onze meubels zijn daardoor slijtvast. Dus wanneer u bij ons een design bijzettafel bestelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Want bij ons staan zowel esthetiek als functionaliteit hoog in het vaandel.

design bijzettafel
design bijzettafel

Advies op maat

Een design bijzettafel van CS Interiors geeft uw woning een bijzondere uitstraling. Als u van plan bent om een zithoek in te richten, denken wij graag met u mee. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Daarom kunt u ons foto’s of video’s sturen van de huidige inrichting van uw woning. Zo proberen wij enerzijds kwaliteit te bieden en u anderzijds van de beste service te voorzien. Als u vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht.

Naast een design bijzettafel bent u ook voor andere typen meubels bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u prachtige kasten, dressoirs en andere meubels van mango aan. Al onze meubels hebben de kenmerkende look dankzij de unieke textuur van mangohout. Wij adviseren u graag hoe u met onze designer meubels uw woning een industriele, maar warme look kan geven.

Contact opnemen voor unieke designer meubels

Wilt u een stijlvolle zithoek inrichten? CS Interiors kan uw zithoek een unieke uitstraling geven middels een design bijzettafel. Als u wilt weten hoe u uw zithoek het beste kan inrichten met behulp van onze meubels van mangohout, voorzien wij u graag van advies. Voor advies kunt u ons via mail, whatsapp of telefonisch bereiken.

Contactformulier