Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

We vinden het jammer dat je je product(en) wil retourneren, maar ook dit regelen we graag goed!

Wat zijn mijn rechten? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Hoe gebruik ik mijn herroepingsrecht? Om uw retour aan te melden dient u een mail te sturen naar info@csinteriors.nl. Bij het onderwerp vult u in: “(Ordernummer) retour”. Dit zodat wij meteen weten om welke bestelling het gaat en snel kunnen handelen in het retour proces. Wij zullen u hierna via de mail op de hoogte brengen van de verdere details.

Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt, en nu? Zodra u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan CS Interiors geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat kost het? Retourneren is bij CS Interiors gratis mits: Het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan CS Interiors geretourneerd is. Is dit niet het geval kunnen er eventuele kosten worden verhaald op de klant.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik contact opnemen? Onze mensen van de klantenservice staan van maandag tot vrijdag om u te woord te staan tussen 09:00 – 22:00. U kunt onze contact gegevens vinden op de contact pagina.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.