Over Ons

Max Verhoeven is een ondernemer met een passie voor meubels en een scherp oog voor kansen in de markt. Hij heeft CS Interiors opgericht waarmee hij zich richt op de snelle levering van hoge kwaliteit meubels aan klanten.

Zijn verhaal begon enkele jaren geleden, toen hij op zoek was naar nieuwe meubels voor zijn woning. Hij kwam erachter dat het aanbod van meubels groot was, maar dat de levertijden vaak erg lang waren. Dit frustreerde hem en hij besloot dat het anders moest kunnen. Met zijn passie voor meubels en ondernemersgeest besloten hij om hier iets aan te doen.

Hij begon met het benaderen van leveranciers en producenten om te kijken of er mogelijkheden waren voor snellere levering. Na veel onderzoek en gesprekken lukte het hem om een leverancier te vinden die bereid was om mee te werken aan zijn idee. Ze ontwikkelden een concept waarbij hij snel konden leveren, zonder in te leveren op kwaliteit en design.

Passie voor meubels

Max heeft een grote passie voor meubels en interieur. Hij gelooft dat meubels een belangrijke rol spelen in het creëren van een fijne leefomgeving. Daarom vind hij het belangrijk om kwalitatief goede meubels aan te bieden die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Gat in de markt

Met zijn bedrijf richt Max zich op het opvullen van een gat in de markt. Hij wilt klanten de mogelijkheid bieden om snel en gemakkelijk mooie meubels te bestellen en deze snel geleverd te krijgen. Door zijn nauwe samenwerking met leveranciers en producenten kan hij dit mogelijk maken.

Visie en missie

De visie van Max is om een toonaangevend bedrijf te worden op het gebied van meubellevering. Hij wilt klanten de beste ervaring bieden bij het bestellen en leveren van meubels, waarbij kwaliteit, design en snelheid centraal staan. Zijn missie is om te blijven innoveren en verbeteren om zo aan de steeds veranderende behoeften van klanten te voldoen. Daarbij wilt hij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda houden. Door te blijven investeren in zijn bedrijf, wilt hij de beste service blijven bieden en zijn klanten blijven verrassen met mooie en functionele meubels.