Epoxy – Personaliseer Jouw Meubels Met Giethars

Ben je op zoek naar een unieke en exclusieve ervaring voor je interieur? CS Interiors en Epoxy Genetics hebben de handen ineengeslagen om jou meubelen, tafelbladen en wanddecoratie te transformeren naar jouw eigen persoonlijke stijl met behulp van epoxy. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je interieur een echt kunstwerk. Stuur je ideeën en plannen naar ons en wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte. De keuze is helemaal aan jou!

Wat is Epoxy?

Epoxy is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt om unieke en personaliseerde ontwerpen te creëren. Het is een heldere en duurzame hars die in verschillende kleuren en patronen kan worden worden gegoten. Door epoxy toe te passen op je meubels, tafelbladen en wanddecoratie, kun je ze transformeren tot ware kunstwerken die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

veronika-fitart-bUmtYSRQpHs-unsplash

Jouw Eigen Idee of Ontwerp Uitgewerkt

Bij CS Interiors willen we jouw ideeën werkelijkheid laten worden! Je kunt je plannen en wensen met ons delen via onderstaand contactformulier. 

Wij zullen contact met u opnemen om verdere details en informatie te verkrijgen. Hierna maken wij een offerte op maat, speciaal voor jou! Of je nu een levendig kleurenpalet, een marmerachtig patroon of zelfs een uniek 3D-effect wilt creëren, met epoxy zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Vul het contactformulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Als je ergens vragen over hebt, kan je ons meteen bellen of het formulier gebruiken.

Interesse? Ontvang gratis een offerte via het contactformulier!