Meubels mangohout

Bij CS Interiors gebruiken we voor onze designer meubels mangohout. Deze houtsoort geeft onze meubels een unieke uitstraling. Mangohout is slijtvast en kent een unieke textuur. De meubels van CS Interiors zijn handgemaakt. Met onze meubels van mangohout geeft u uw woning een moderne uitstraling.

De warme textuur van mangohout
Meubels van mangohout zijn een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Wij verwerken in onze meubels mangohout en staal. Hierdoor krijgen onze meubels een unieke uitstraling. De combinatie van het industriële staal en de warme textuur van mangohout resulteert in een moderne inrichting. Mangohout is een bijzondere houtsoort. De patronen in het hout zorgen voor een kenmerkende textuur. Deze patronen zijn niet te vergelijken met de patronen die je bij andere houtsoorten kunt vinden.

Terugbelverzoek

Duurzaam en slijtvast materiaal

Mangohout is hardhout. Maar in vergelijking met andere typen hardhout is mangohout relatief duurzaam. Een mangoboom is namelijk al binnen 15 jaar volgroeid. Bovendien wordt er naast het hout ook van de vruchten van de mangoboom dankbaar gebruik gemaakt. Mangohout is een sterke houtsoort. Hierdoor zijn onze designer meubels slijtvast. Kwaliteit staat bij CS Interiors centraal. Onze handgemaakte meubels worden met veel zorg en aandacht geproduceerd. Bij ons kunt u terecht voor onder meer tv-meubels en dressoirs. Diverse typen meubels geven we middels het warme mangohout een uniek karakter.

meubels mangohout
meubels mangohout

Voor designer meubels mangohout en staal

Wij gebruiken voor al onze meubels mangohout. Naast handgemaakte kasten en tv-meubels kunt u bij ons ook terecht voor een design bijzettafel. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een stijlvolle zithoek inrichten. Ook kan u met één van onze eettafels van mangohout uw inrichting een sfeervol karakter geven. Het mangohout voegt warmte toe aan het industriële staal. Wij voorzien u graag van advies over de inrichting van uw woning. Dankzij onze expertise weten wij precies hoe een zithoek of eetkamer stijlvol kan worden ingericht met designer meubels. Met behulp van foto’s en video’s van uw huidige inrichting denken wij met u mee. Door advies op maat te geven, streven we naar kwaliteit.

Contact opnemen voor een unieke inrichting

Zoekt u stijlvolle meubels van mangohout? CS Interiors biedt diverse designer meubels aan. Hiermee kunt u uw woning stijlvol inrichten. Service, kwaliteit, esthetiek en functionaliteit staan bij ons centraal. U kunt contact met ons opnemen voor advies op maat. Ook kunt u bij ons altijd terecht voor vragen. Wij zijn via mail, whatsapp en telefonisch te bereiken als u zich door ons wil laten adviseren.

Contactformulier